onsdag 30. april 2008

Drømmehagen

Nå har jeg vært på Plantasjen og handlet litt til hagen. Siden jeg ikke har noe ordentlig bed i hagen så må jeg lage et. Jeg begynte å grave opp et bringebærkjerr ifjor og trodde jeg var så å si ferdig. Som den optimisten jeg er så kjøpte jeg planter ifjor til dette bedet jeg lager. De plasserte jeg i et ventebed sammen med noen busker. Det er en utrolig slitsom jobb å grave opp dette og jeg er IKKE ferdig. Jeg må konsentrere meg om å bli ferdig med gravinga for nå kjøpte jeg jord og gjødsel på Plantasjen. Det må jeg få på plass snart. Rundt bedet skal jeg ha store steiner.


Jeg sleit som et dyr med de sekkene med jord da jeg var på Plantasjen. I tillegg så kjøpte jeg noen planter selvfølgelig. MIN VERDEN inspirerte meg til å prøve meg på roser. Så jeg kjøpte 3 forskjellige roser; Queen Elisabeth, The Fairy og Pascali.


The fairy (rosa) ,som er bunndekker, har jeg tenkt å ha i bedet jeg lager. Pascali (hvit) skal jeg også ha i bedet, mens Queen Elisabeth (rosa) tenkte jeg at jeg skulle ha i en stor potte. Jeg ser for meg den hvite rosen blomstre ved siden av bla. peoner i bedet med steiner rundt. Gammeldagse stauder er det jeg ønsker å ha i bedet mitt. Det er det som er drømmehagen for meg.

7 kommentarer:

Sologbolig sa...

Hei igjen! Ja, bringebær kjærr er noe herk å grave i ...prøv å få med alle røttene ellers så popper de opp igjen. Rosen "The Fairy" er kjempefin, eg har to slike i hagen. De er ganske lave og blomstrer kjempemasse og lenge. De er også kjempefine å ta inn og sette i vase og de står lenge. Lykke til med prosjektet og ha ein fin kveld!

Fru Fjeldhammer sa...

Lykket til!!!

Hulda sa...

Så spennende ting du har kjøpt til hagen. Rosene blir nok flotte. Likte så godt alle interiørbladene dine. :)

Huset i Hagen sa...

Lykke til med drømmehagen din! :0)

Cathrines blogg sa...

Det er så deilig med vår, spennende å rote i hagen igjen, og det blir jo alltid noen nye kjøp også!! Blir spennende å følge med på rosene.... :o)
Koselig blog du har!

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Tenker dette blir flott, lykke til med roseprosjektet .Det går sikker strålende.
Ha en skjønn helg
Klem

Fru Fjeldhammer sa...

Vi har jaggu god smak og vi har vel metro rett bori høgget begge to.. hihi

Håper det går bra med hagearbeidet!!

klem