lørdag 5. april 2008

Helg

Idag er det fint vær. Sola skinner, men det er fortsatt litt kaldt ute selvfølgelig. Jeg kjenner jeg lengter etter sol og sommer. Idag morges kom sønnen min og sa han ville til Spania. Grunnen til det, viste det seg, var at en gutt i barnehagen hadde fått Mikke Mus telefon med godteri da han var i Spania. Da kom det kort og godt fra sønnen min at han skulle til Spania idag for sånn ville han ha også. Og jeg som trodde det var sol og bading han hadde hørt om og trodde han ville dit pga det. Men det fikk i hvert fall meg til å begynne å lengte etter sol og sommer. Her kommer noen smakebiter.

Dette er epletreet til farmoren min som jeg ser fra huset.

Syrinhekken til farmoren min. Ser også den fra huset. Forestill deg duften og pust dypt inn!

Potteblomst fra ifjor. Fargen sier alt - SOL. Sol ute, sol inne , sol i hjertet, sol i sinnet....

Jeg har ikke gjort så mye idag, men har shoppa litt selv om det er skrantent i lommeboka. Da jeg surfa rundt i blogglandia igår så jeg stadig vekk bilder av Green Gate og mange andre fine ting. Spesielt fikk jeg lyst til å kjøpe noe fra Green Gate. Jeg skulle virkelig ønske at det var noen butikk i nærheten. I stedet ble det shopping på det lokale kjøpesenteret da jeg skulle lørdagshandle. Jeg gjorde noen bra kjøp synes i hvert fall jeg selv. Jeg kjøpte 2 duker, løper, 2 telysglass (tot. kostnad kr 111 med 70 % rabatt) og en tekopp. Tekoppen hadde jeg egentlig ikke bruk for, men syntes rosemønsteret var så fint. Kunne jeg ikke få Norma White fikk jeg ta noe annet.

Dette skal jeg bruke til spisestuen.

Denne skal jeg kose meg med; varm te på en kald vinterkveld og en god bok (eller blogglandia...)

God fortsettelse på helgen!

1 kommentar:

Min Verden sa...

Rosekoppen er en god erstatning for greengate. Det kan vel hende det er noen netthandlere? Disse har iallefall noe! Jeg har nylig funnet disse selv og har ikke forsøkt dem ennå. http://www.countrycream.co.uk/ContentDetail.aspx?Id=1
Ellers: fortsatt god helg. Hanne