lørdag 12. juli 2008

Uteplass

Vi har en veranda med sol fra formiddag til ca kl 18.00. På kvelden har vi ikke sol der. Jeg har derfor prøvd å finne steder på tomta for å kunne nyte kveldssola. Det er bare et sted og det er foran huset. Desverre asfalterte de forrige eierne foran hele huset. Ikke akkurat kjempekoselig å prøve å få til en sitteplass der. Jeg hadde sett for meg en koselig gruppe omringet av grønt for å nyte kveldssola.


I stedet ble det slik. Jeg har i det minste skaffet meg noe annet enn billige plastmøbler. Jeg fant ut at et cafèsett passet best inn i asfaltmiljøet.

I tillegg har jeg ønsket meg et sted i skyggen hvor jeg kan sitte å kose meg og lese eller strikke. Gubben er pragmatisk når det gjelder sånt. "Det er vel bare å ta en av stolene på verandaen å flytte den i skyggen" er hans utsagn. Men jeg har sett rundt i blogglandia hvor mange fine "kosekroker" det finnes. Jeg ønsket meg en kurvstol til å kose meg i. Igår var jeg på Ikea og fant en stol. Det var helt tilfeldig for når jeg leita på internett sto det at den stolen hadde gått ut av sortimentet og at det ikke var flere igjen. Og der sto stolen da jeg skulle kjøpe potter.

Jeg har plassert noen puter der midlertidig til jeg finner noe som passer bedre.


Jeg har plassert stolen utenfor verandadøra. Rett utenfor verandadøra er det tak over verandaen så da står den beskyttet for regn og i skygge.

Jeg får jobbe videre med uterommet. Huldas uterom inspirerer virkelig.

7 kommentarer:

LISBETH---<-@ sa...

Tusen takk snille deg for award! Det varmer!
Jammen så søt kurvstol , den blir nok en favo. Elsker mine kurvmøbler, men det gjør kattene og , grrr de kvesser klørne sine støtt og stadig opp etter stoler og bord. Jaja , er ikke alltid lett å bo i ett hvitt hjem hi hi.
Klem

Miamor sa...

Koslig blogg du har! Likte kafemøblene dine! Har lignende sjøl!!

Her er det snart pakking til ferietur nordover.Famillie skal besøkes, og håper på godvær!

Sommersmil fra Marit

Nunne sa...

Så fin stol! Og puter!
Jeg har IKKE kveldssol, den forsvinner rundt kl.20. men jeg ønsker meg SÅÅÅÅ en platting i hagen, med levegger, der jeg kan henge blomster og sett krukker og pynte litt...ha en grill f.eks.
Men vi har så mye SNØ om vinteren, at mannen min sier det er bare PLAGA!Han pleier å lage veier ned gjennom hagen, i snøen, til ungene, som de kan kjøre biler på...så du skjønner man skal ta hensyn til ALT!
Jaja, får leve UTEN platting, inntil jeg finner en VILLIG snekker! :) siste ord er nemlig ikke sagt i sakens anledning... har masa bare 17 år om den plattingen...
God kveld. Takk for besøk hos meg

Min verden sa...

Tusen, tusen takk for utmerkelsen! Det er hyggelig å få litt oppmerksomhet :) Så fint du gjør det rundt deg. Det er deilig å stelle litt. Særlig når det blir så fint! Hanne

Fjordheim sa...

Den kurvstolen var virkelig fin. Er nok godt å slappe av med ei god bok i den.
Koselig med slike caffesett ved inngangen.
Ha en riktig flott sommer:)

Juli sa...

Hei!

Jeg ønsker å invitere deg, som aktiv interiørblogger, på et fagseminar i regi av IKEA. Kan du ta kontakt med meg på min e-postadresse, så vil du få tilsendt mer informasjon. (Dette er ikke en masseutsendelse.)

Med vennlig hilsen
Aina Kristensen
PR-operatørene
www.pr-operatorene.no

borghild sa...

Den Ikea-stolen er kjempefin!! Må si de virkelig har truffet blink med den serien sin!! Og så ble det veldig koselig med cafe-settet også, selv på asfalt:-) Klem B:-)