søndag 20. juli 2008

Regn

Idag har det vært skikkelig drittvær, regn og regn. Men unga synes av og til at det er morsomt når det virkelig høljer ned. Idag hølja det ned så da fant unga ut at de skulle ut i regnet. 4-åringen tok på seg regnefrakk og gummistøvler og løp ut da det regnet som verst. Da 6-åringen så minstemann kom inn klissblaut og strålte som en sol fant han ut at han ville ut også. Men han løp rett ut uten en tråd på kroppen. Ute på verandaen hoppa han rundt og var helt ellevill. Dette var dagens action for unga. Det skjer antageligvis ikke noe særlig mer idag for noen av oss. Jeg får ta meg en runde i blogglandia og se om det er noe action der.

Her lages det vanndammer på bordet.

Her kommer 4-åringen løpende, sparker av seg gummistøvelen og roper at det er vann i gummistøvlene.

Her er han blid som en sol, mens han tømmer gummistøvelen tom for vann.

6 kommentarer:

jorunnslilleverden sa...

Herlige unger! Skulle ønske jeg selv hadde samme glede av regnværet :0) Jeg blir ikke i dårlig humør av regn, men jeg holder meg til inneaktiviteter jeg da :0)

Forgjengelige ting sa...

huff da!! håper sola kommer gjennom til dere og tørker opp alt regnet!! Det er varmt vær i vente!!

Joanna sa...

Måtte mile litt no.. Eg husker når eg var lita og likte å springe ut i regnet med og utan klede. Men eg er nok ikkje like fullt begeistra for regnver lenger..Håper at de får sol snart ;O)

borghild sa...

Ja, det er da faktisk litt gøy med regn også, men det er vel de minste som ser de fleste gledene i det, synes jeg ser oss voksne sprade rundt i nettoen i regnet, he he...:-) Klem B:-)

Min verden sa...

Så deilig med vann i støvlene :) Det er noe av det beste med de minste barna - all livsgleden. Noen ganger i tenårene kan den livsgnisten sitte langt inne sammen med mor og far ;) Hanne

Fjordheim sa...

Godt at ungene ha evnen til å glede seg over alt regnet. Husker vi fikk kjeft på skulen da vi gikk i sjette klasse og drev å hoppet rundt i sølepyttene. Det beste med å være ute i regnvær er å komme inn igjen syns jeg nå.
Ha en flott dag. Håper været er litt bedre hos dere. Her er det heldigvis stort sett sol. :)