fredag 29. august 2008

Award

Nå har det blitt dårlig med blogging i det siste. Det er så mye som skjer ifm skole og barnehage på høsten, i tilegg er det en del reising i jobben. Så jeg får aldri tid til å sette meg ned å blogge, heller ikke gjennomføre noen prosjekt. Det eneste jeg drivi med i det siste er å prøve å bli ferdig med en sommertopp som jeg strikker.

For en stund siden fikk jeg award fra sol og bolig. Jeg setter veldig stor pris på det. Siden denne awarden har gått rundt til de fleste, gjør jeg som noen andre. Jeg gir den til alle som leser bloggen min.

Tammy Vitale har laget denne awarden som hun ønsker skal spres rundt i verden ........

Purpose of the award: To send love and acknowledgement to women who brighten your day, teach you new things and live their lives fully with generosity and joy!
Here are the rules:
1. You can give it to 1 or 100 or any number between - it's up to you. Make sure you link to their site in your post.
2. Link to this blogsite: http://www.tammyvitale.com/so she can go visit all these wonderful women.

God helg alle sammen.

4 kommentarer:

Fjordheim sa...

Gratulerer med award. Koselig at du har fått den. Syns egentlig det er for mange ute å går nå. Rekker nesten ikke annet enn å skrive om det, takke og sende videre. Og det er ikke det jeg har lyst til å bruke bloggen min til. Jo det er koselig at noen sier at de setter pris på bloggen min. Men jeg syns det tar for mye tid å sende de videre. Men samtidig som en setter pris på de så må en jo skrive om det. Vanskelig dette her.
Må nok bare fortsette å ta imot og sende videre. Håper det blir litt roligere på den fronten ei stund.
Ha en flott dag :)

LISBETH---<-@ sa...

Gratulerer med award!
Ha en flott søndag.
Klem

Fjordheim sa...

Hei igjen.
Har en award til deg på bloggen min. Værsegod.
Ønsker deg en flott helg :)

Anonym sa...

Hei, så fint at dere kommer på lørdag. Tenkte jeg skulle høre om du kunne ta med flere bøker i serien om skottene. Hvis du har plass. Send meg en sms hvis du leser denne før i morgen, hvis ikke så sender jeg en imorgen og spør om det samme.
Sees om to dager :-)

Lindy