fredag 14. august 2009

Ny lysestake


Jeg har en stund vært på jakt etter nye lysestaker. For en stund siden datt gardinstanga ned og ødela to av lysestakene mine. Jeg har sett og sett, men ikke funnet noe jeg har likt. Så til slutt fant jeg ut at jeg får lage det slik jeg vil ha det.

Slik så lysestaken ut før.

Moren min hadde to gamle trelysestaker. Jeg spurte om jeg kunne få dem av henne. Jeg fikk den ene. Den andre skulle hun beholde selv. Jeg hadde først tenkt å spraye den i hvitt, men akkurat da holdt moren min på å male en grønn taklampe. Hun hadde perlemorsfarge og vi fant ut at vi skulle prøve å male med den. Begge lysestakene ble malt med perlemorsfarge. Moren min var fornøyd med den slik. Men jeg ville ha noe kontraster også. Ensfarget lysestake kan bli kjedelig så jeg fant ut at jeg skulle prøve med en gullspray jeg hadde stående. Spraye litt med den. Så jeg dekket til øvre del av lysestaken og sprayet den nedre.


Jeg ble veldig fornøyd med lysestaken.


Nå er jeg hjemme med unga fordi det er planleggingsdag på SFO. Jeg får se om jeg kan få gjort noe mer da. Jeg har et prosjekt jeg prøver å få fullført, men som av en eller annen grunn tar litt tid. TTT som en del så riktig sier.

7 kommentarer:

Fjordheim sa...

Ja det er noen ganger overraskende hvor mye litt maling betyr. Det ble en halt annen lysestake, det er helt sikkert.
Ønsker deg ei flott helg :)

Black Feathers sa...

He he, ja se på den. Det ble jo noe helt annet. Det er jo så gøy med spray, og Biltema har noe for enhver smak ;D Gleder meg til å se flere av prosjektene dine ;)
Klem

Margrethes hus og hage sa...

Det ble jo kjempefint! Utrolig hva litt maling kan gjøre av forandringer :) Ha en fin søndag!

Hilsen Margrethe

Margrethes hus og hage sa...

Hei igjen, og takk for hilsen :) Rosen heter Redoute.

A home far away sa...

En sån fin ljusstake, härlig i vitt!

Ha en fin dag
Kram Gunilla i Singapore

Marias skriblerier sa...

Lysestaken ble jo kjempefin!!!

Anonym sa...

Hei. Har lest bloggen din for første gang, og synes den er så interessant at jeg nok kommer til å følge med på prosjektene dine også i fortsettelsen. Jeg er imponert over hvor kreativ og flink du er.
Hilsen Astrid, p.t. Kristiansand