mandag 24. august 2009

Du vet du er interiørblogger når ...

du mener en sprayflaske er en kvinnes beste venn.


Jeg sitter hjemme med kneet høyt og føler meg filleristet. Jeg er sykemeldt og må sitte i ro til å begynne med. Høres dødskjedelig ut, men jeg trøster meg med pc 'en og blogglandia og innser at jeg nok skal klare å fordrive tiden. Jeg var akkurat inne på NIB og leste alle kommentarene til konkurransen "du vet du er interiørblogger når ...." Det kunne ikke blitt en bedre start på dagen. Jeg lo høyt og rått en del ganger over alle forslagene som kom inn. Jeg var borte nesten hele forrige uke (uten tilgang til pc) og fikk ikke med meg konkurransen. Jeg tenkte jeg allikevel kunne komme med noen forslag her i håp om at noen andre får seg en god latter.

Jeg funderte litt over hvorfor jeg moret meg så mye og fant ut at interiørbloggere føler samhørighet i vitenen om at det finnes andre ville og gærne kvinnfolk der ute som kommer med like mange sprø ideer og tar noen irrasjonelle valg pga dette.

Du vet du er interiørblogger når;

du i din uerfarenhet går amok på ebay og byr på alt i håp om å få tak i en spesiell ting. Etterpå innser du, til din store skrekk, at du må starte webshop for å bli kvitt alle tingene hvis du vinner auksjonene du har bydt på. I tillegg prøver du å skjule alle pakkelappene som kommer fra posten. Og trekker fra bittelitt på prislappen når din nærmeste lurer på hva den koster og hvor mye du har spart ved å bestille fra ebay (for det er jo hele poenget med ebay). For ikke å glemme at du pga din økonomiske sans byr på ting du kanskje ikke har like lyst på, MEN DET KOMMER FRA SAMME SELGER SÅ DU SPARER JO FRAKT MÅ VITE.

Jeg håper slike glimt fra et alminnelig hverdagsliv kan more noen andre (og kanskje være til trøst). Jeg trøster meg i hvert fall med at det er interiørbloggergalskapen som kommer over meg, he, he. Derfor ler jeg godt og lenge når jeg leser hverdagsglimt hos andre ville og gærne kvinns. Og føler samhørighet.

En settehylle som skal få seg en makeover etter inspirasjon fra andre interiørblogger.

Ha en fin dag alle interiørbloggere (og dere andre også selvfølgelig) og ikke gjør noe jeg ikke ville gjort.

2 kommentarer:

Fjordheim sa...

Ja det er godt å ha data og ikke minst, alle interiørbloggene når en ikke får gjort noe særlig annet.
Lykke til med forvandlingen.
Ønsker deg fortsatt god bedring,
og ei riktig god uke :)

Black Feathers sa...

He he he, ja var det ikke mange gullkorn på NIB?? Jeg lo og storkoste meg da jeg leste det. På seg selv kjenner man andre ;D
Håper at foten din blir frisk i en fei. Blir moro å se hvordan settehyller kommer til å bli.
Ha en super dag du