lørdag 1. august 2009

Litt shopping igjen

Da ble det litt shopping idag også. Vi har vært på det lokale kjøpesenteret. Det var den vanlige lørdagshandelen og en liten tur på kafe. Vi er der jo selvfølgelig for å handle mat, men det blir jo alltid til at man går litt i butikker og kikker (og noen ganger gjør mer enn å kikke). På Glasmagasinet hadde de 50% på hele butikken. Stor var gleden, både for meg og moren min, da jeg fant mariskål fra Iittala som vi begge hadde ønsket oss. De hadde bare to farger igjen, lysegrønn og frostet. Moren min tok lysegrønn og jeg tok frostet. Jeg har en skål fra Iittala fra før av. Jeg liker veldig godt den turkise fargen og formen på den.

Imorgen skal vi på hytte på Sjusjøen som vi har leid. Vi skal være der i 3 netter. da drar vi på Hunderfossen, badeland og Maihaugen. Håper det blir oppholdsvær og ikke regn. Jeg har hørt det er mye mygg der oppe så vi får ta med oss myggspray. Da blir det å bruke resten av dagen til å pakke og rydde litt før vi drar.

Det er kanksje noen interiørbevisste som reagerer på den lysegule løperen med lilla border. Egentlig er det påskeløper, men jeg hadde hjelp av minstemann da jeg vasket bordet og skiftet løper. Han valgte ut denne og jeg hadde ikke hjerte til å si nei. Et hjem kan ikke bli så strikt stilmessig at det ikke er rom for at unga kan være med å velge pynt en gang iblant.

2 kommentarer:

Fru Fjeldhammer sa...

hei..
Jeg skal begynne å jobbe i en ny butikk som skal åpne på triaden i oktober. Skal selge klær og interiør...

Ha en ifn ferie..
klem

Anne (Moseplassen) sa...

man kan da ha gul løper om sommeren også!
Gratulerer med salgsinnkjøp, alltid kjekt å finne noe man har hatt lyst på en stund :)