lørdag 6. desember 2008

Bursdag

Nå er vi halveis. Igår feiret vi 7-års dagen til sønnen min. Idag skal vi ha familiebursdag. Det er ganske så slitsomt når du har 15 stk gutter som feirer bursdag. Når alle sitter og venter på å få pølse og brus. Vi går rundt og rundt og det føles som du aldri blir ferdig. Så er det leking. Lydnivået blir så høyt at du blir sliten av det. Til og med en av unga klaga over at han fikk vondt i hodet så da måtte vi frem med at nå var det på tide med innestemme. Så var det kaker og gele. Sjokoladekake og 3 forskjellige geler. Og brus selvfølgelig igjen. Og vi serverte og serverte. Jeg og gubben fikk skikkelig kjørt oss. Neste gang tror jeg at jeg leier inn serveringspersonale!

Ute er det hvitt. For øyeblikket så ser det positivt ut for en hvit jul, men det kan fort endre seg. Deilig er det i hvert fall. Det verste jeg veit er en grønn julaften. Når det gjelder snø så kan det være nyttig til så mangt. Forrige uke var jeg i Trysil med jobben. Vi sto ute og skulle komme inn på et kontor som hadde låst. Da måtte vi ringe noen andre for å få tlf.nr til dette kontoret. Uten penn og papir var han andre så glup at han gjorde dette :

Jeg er imponert over improvisasjonen fra andre. Det falt ikke meg inn at snø kunne brukes til å notere på. Ha en fin helg.

2 kommentarer:

Blå-hvit samlemani sa...

Hadde også selskapå for 14 6 åringer i dag. Mannen var på reise, men jeg fikk en venninne til å hjelpe meg. Alt gikk helt fint, men litt travelt ved bordet. Minstemann koste seg og syns det var så gøy med masse venner på besøk.

Koselig blogg, jeg ønsker deg en riktig fin helg

Black Feathers sa...

He he ja sånne barnebursdager er gjerne full av action. Hadde 17 gutter selv i sommer og da laget jeg orienteringsløype i hagen. Så det gikk over all forventning. Ei veninne hjalp til, men jeg var glad når det var over. ;)