søndag 30. november 2008

Nå er det snart jul her også

Nå har endelig den første julepynten kommet frem. Det er ikke så mye ennå men det kommer mer etter hvert. Julegardiner, pute ,teppe og selvfølgelig adventssatke. Jeg må innrømme at jeg liker synet av julegardinene når de har kommet opp. De henger der så røde og fine. Nå er ikke jeg så glad i rødt ellers, men jul er for meg rødt. Sølv og hvitt holder ikke til jul. Da kjennes det ikke som ordentlig jul for meg.

Adventsstaken er etter mormoren min. Den er ikke gammel, men den betyr noe for meg.

Hele helgen skulle brukes til å rydde pga 7-årsdag og familiebursdag neste fredag og lørdag, men en liten legogave kom i veien. Sønnen min var med å plukket ut gaver til seg selv. Da visste han at det sto et svært legoromskip og ventet på ham nede. Etter et par uker med masing fikk han åpne og bygge noen figurer; "men IKKE noe mer" sa jeg. Jeg tror jeg satt ca 4-5 timer og bygde igår. Jeg skulle bare ta littegranne, men så. ble det så mye poser og rot at jeg bare måtte få det unna og det sikreste var da å bygge det. Men jeg har i hvert fall ryddet idag. Det ble så mye rydding idag at jeg glemte å gå tur til og med. Jeg kom ikke på det før nå på kvelden.

Bollen skal jeg ha klementiner i når jeg får kjøpt mer. Det går utrolig fort her i huset. Alle sammen spiser masse klementiner.

Jeg har kjøpt meg ny rød tallerken. Det måtte bli rødt til jul og ikke f.eks sølv. Rødt og hvitt er fint sammen.

Imorgen er det 1. desember og vi starter nedtellingen til julaften.

1 kommentar:

Fjordheim sa...

Mye fin julepynt hos deg.
Ja jeg syns også det var morsomt å bygge lego. Noen ganger var jeg mer ivrig enn ungene. Men så ble de etterhvert så store at de ikke behøvde hjelp. Men jeg bygde litt likevel. Har jo jobbet i barmehage i mange år, og der har jeg bygd et ukjent antall hus og biler.
Ha ei flott adventstid :)