søndag 16. november 2008

Ferdig!!!


Endelig er jeg helt ferdig med skapet. Nå er alt gjort. Deilig. En ting til på lista med prosjekter som er unnagjort.

Før :


Skapet er malt med Kaffe Latte. Det er limt på papir imellom skapet og skatollet. Jeg måtte ha litt farger så jeg spraymalte knottene med svart, blank. Og malte med en annen farge innvendig og på de små skuffene inni skatollet. Og fargen ble ..... Oransj! Rester etter at jeg malte veggene ved spisestuen. Jeg hadde egentlig tenkt å tapetsere innvendig, men siden hele skapet nå er malt lyst synes jeg at en hvit tapet med mønster ble litt intetsigende. Frem til jeg finner en kul tapet med litt farger og mønster så blir bakveggen værende fargerik. Oransj ble jeg inspirert av at jeg så på noen blogger at de gamle bondeskapene ofte er fargerike og gjerne i to foskjellige farger, f.eks utvendig og innvendig. Jeg prøvde meg først med å male alt oransj innafor "brettet" som tas ned når du skal skrive etc. Det ble litt mye så jeg malte over igjen og lot bare de små skuffene være en liten fargeklatt.


Klar til å fylles med pynteting.

I den ideelle verden (hvis jeg hadde pc helt aleine) kunne dette vært plassen jeg satt når jeg besøkte blogglandia. Nå er pc'en oppe ved sofaen slik at det er lettvint for gubben og unga å holde på.

Jeg ble veldig fornøyd med resultatet. Jeg har brukt litt tid på skapet så det er jo bra at jeg liker det og jeg personlig synes det ble litt kult med kontrastfargen oransj.

Ellers så har jeg begynt på et lite prosjekt som jeg skal være ferdig med til fredag. Det er bursdaggave til svigermor. Det er pyntepute med gammeldags motiv. Jeg har ikke alt jeg trenger til den så jeg må stikke kjapt innom hobbybutikken imorgen. Jeg skal ha litt blonde og noe annet bånd. Nå får jeg slutte av for nå maser eldstemann om å få holde på ved dataen.

3 kommentarer:

Sologbolig sa...

Skapet ditt blei jo kjempefint. Eg har også eit furuskap som eg lure på om eg skal mala lyst. Eg blei inspirert nå når eg såg ditt skap ..... så vi får se!! Ha ein fin kveld!

Anonym sa...

Så fint det ble:)
Kunne tenkt meg et skatoll selv, men har ikke plass:/

Black Feathers sa...

Hei du, og takk for en laang og veldig koselig kommentar hos meg. Moro å se at du er innom igjen. Stilig det skapet ditt, unikt, stilig og sprekt med de orange detaljene. Likte godt tapeten din også, jakter selv på tapet til mine skyvedørs dører. ;)
Ha en super kveld.