torsdag 17. juli 2008

Tallerkenhylle


Nå har jeg endelig fått hengt opp tallerkenhylla mi. Det har tatt sin tid. Jeg kjøpte først en grønn, fæl hylle på loppemarked. Den malte jeg brunbeige først og tok og svampa med hvit oppå (det var for at det skulle matche tapeten). Jeg brukte hobbymaling. Det holdt med to strøk maling. Den ble stående pga at jeg visste hvilken jobb det var å henge den opp. I tillegg måtte jeg ha nye fester. Da farmor døde fikk jeg hennes. Den var blå. Jeg måtte derfor male den hvit. Jeg begynte å male den med hvit hobbymaling. Jeg trodde det holdt med et par strøk. Det gjorde det jo ikke! Etter det 5 strøket begynte jeg å bli lei. Da fant jeg ut at jeg skulle gjøre det som er så populært nå. Få den til å se gammel og slitt ut. Da gjorde det ikke noe om blåfargen skinte litt igjennom. Jeg skulle pusse litt her og der med sandpapir. Som vanlig gikk ikke ting som det skulle. Jeg fant ikke sandpapir. Da tok jeg fotfila og filte i vei litt her og der. "Man tager hva man haver".


Puh! Det var litt av en jobb å få opp hylla. Veggene er så harde at du må bruke bor. Ulempen er at størrelsene på boret var enten litt for stor eller litt for liten. Jeg måtte derfor bore veldig forsiktig så jeg ikke lagde kjempestore hull. Det andre som krevde sitt var at hodene på skruene var for store. Jeg måtte dermed file ned hodene, uæh. Jeg filte og filte, dytta og dytta. Til slutt klarte jeg å dytte hylla inn på skruene.

Her er nærbilde av kunstverkene jeg fikk av sønnene mine for to år siden.

Dette malte Tobias da han var 2 år.


Dette malte Lars da han var 4 år.Her er en Green Gate skål og en sukkerkopp og 2 blå emaljekopper.

Snart er det helg og vi begynner vår ferie. Jeg skal ha 4 uker ferie fra imorgen. Det blir herlig. Håper bare at vi får masse fint vær.

5 kommentarer:

borghild sa...

He he, det skal ikke være enkelt..;-) Men fint ble det da, og selvgjort er velgjort:-) Klem B:-)

Jorunn sa...

Uff, det var da et svare strev da, men den som gir seg er en dritt... Måtte le da du skrev du hadde brukt fotfilen :0) men som de sier, nøden lærer naken kvinne å spinne ;0) Men resultatet ble jo fint da!!

Tove sa...

Hylla var kjempeflott! Og det at man bruker det man har, som i ditt tilfelle fotfila, hihi, er jeg stor tilhenger av :D Blir ofte veldig bra, og litt annerledes:)

Koselige kunstverk også:)

Fjordheim sa...

Hylla ble flott den, og det burden den vel bli etter all den jobben du hadde med den.
Ja ting tar som regel alltid mer tid enn en hadde tenkt. Godt en ikkevet det alltid for da hadde en vel ikke orket å sette i gang med noe særlig.
Håper dere får en flott ferie :)

anneskreative sa...

Hei!
Ler ,,,ja er det ikke typisk,måtte smile når jeg leste om fotfila,,,,akkurat noe slikt kunne jeg gjort også.
Men hylla ble kjempefin.
Ønsker meg en slik jeg også
God søndag
Anne