mandag 28. juli 2008

Pynt eller nødvendighet?


Var innom Fru Fjeldhammers kaos og så hun endelig hadde funnet flaskene som hun hadde sett etter. Hun fant de på Hvaler. Tenkte jeg bare skulle nevne for de som leser dette her og bor på østlandsområdet eller er innom Oslo S. Spisestedet "Bit" (rett innenfor Byporten) har disse flaskene. Så er du på Oslo S og har lyst på disse flaskene så kan du jo stikke innom der og kjøpe med deg litt drikke. Det var det jeg gjorde. Jeg kjøpte meg mat og drikke der ( for ca 1 år siden) og syntes flaska var så fin at jeg pyntet med den. Jeg drakk den selvfølgelig opp for jeg kjøpte den fordi jeg var tørst. Men den pynter like fint som tom. Men det er klart at er det drikke på dem er det et godt argument for å ha de fremme. Blir man tørst så har man drikke tilgjengelig! Det argumentet kjøper ethvert mannfolk som ikke liker pynteting (tror jeg).


Dette er min lille japanskinspirerte miks. Flasken inspirerte meg til å sette sammen dette. Disse tingene hadde jeg kjøpt fra før, men hadde de ikke fremme. Jeg ikke visste helt hvor jeg skulle hadde dem og hadde heller ikke noen tanke på å ha de sammen.

5 kommentarer:

joanna sa...

Den flaske var kjempe søt. Skal huske å stikke innom Bit neste gong eg er i Oslo!

Ha ein fin kveld

Sologbolig sa...

Stilig flaske. Ja er ikkje rosa "The fairy" flott og så blomstrer den så villig. Eg har ei slik i hagen eg og. Og det er flott å klippe inn noen greiner, de står lenge inne også. Eg har ikkje glemt at eg skal senda awarden som eg fikk av deg vidare, men eg må tenka litt først og så har det vert besøk her nesten hver dag. Det kommer ..... og tusen takk skal du ha.

Anonym sa...

og jeg har også 2 stykker, bare green tea og hvit te med blåbær. Kjøpte mine på Cordelias hus her i Sandefjord til ca kr 39 pr stk :)
Jeg så de først i noen utenlandske interiørblader i fjor, så i New York i fjor vår og nå i vår fant jeg de her :) Absolutt nødvendig;)

*Hege*-mine små skatter sa...

Så moro å stikke innom deg:)-her så jeg rosen "The Fairy",jeg har nettopp plantet en sånn i hagen og det er fullt av knopper på den:) Gleder meg til den blomstrer-nå fikk jeg jo en sniktitt her da;)
Jeg linker deg jeg;)

Fru Fjeldhammer sa...

Hehehe, selvsagt var denne flasken nødvendig!! Men nå skal vi jaggu smake på de også, for nå vet jeg jo hvor vi får tak i fler.. og innholde må jo ikke være i flaska for at det skal være pynt..*S*


klem