onsdag 16. juli 2008

Klipp, klipp

Nå har vi kjøpt hårtrimmer eller hva det nå heter. Gutta begynte å få skikkelig langt hår. Det vokser så fort så vi fant ut at vi skulle prøve å gjøre det selv med en slik maskin. I hvert fall ta sommersveisen selv. Jeg var litt usikker på å prøve en slik en med tanke på at gutta kunne bli skamklipte. Jeg har ikke noe erfaring med en slik maskin så jeg visste ikke hvilken innstilling jeg skulle ta. Jeg klipte eldstemann først. Jeg stilte den inn på 30 mm for sikkerhets skyld. Jeg kjørte maskinen rundt og var til slutt ferdig, men nei. Sønnen min var ikke fornøyd. Håret var for langt. Jeg stilte maskinen på 24 mm og klipte igjen. Enda en gang var sønnen min misfornøyd. Han skulle ha stå-hår sa han. Jeg syntes han hadde kort nok hår, men måtte bare bøye meg i støvet og stilte den på 18 mm. Da hadde jeg en gutt som gliste fornøyd i sin militærsveis da han så seg i speilet. Stolt og kry. Da minstemann kom hjem og så at storebror hadde klipt seg så ville han også. Da begynte det å bli seint og jeg hadde klipt 3 ganger allerede. Men jeg måtte gi tapt og klipte ham med maskinene innstilt på 24 mm. Heldigvis var han fornøyd med det. Han var like stolt av hårsveisen sin. Ingen skal komme å si at små gutter ikke er forfengelige for det er de!

Jeg slenger med litt blomsterbilder fordi jeg er av de som liker å ha bilder på blogginnlegget. Jeg var så opptatt med å klippe at jeg ikke tenkte på å ta bilder.2 kommentarer:

Fru Fjeldhammer sa...

så kult. her i huset er det jeg som klipper far med den maskina!

Ferien vår er over ja... trist men men vi fikk 4 uker med bra vær ihvertfall!!

Det er aldri forsent å ta mandlene!!

Ha en fin ferie..

Fjordheim sa...

Det er veldig greit med en slik maskin. Mannen i huset er den som blir klipt med den her. Den yngste vil ikke være kort på håret. den eldste har noen ganger langt hår for så plutselig å komme med glattbarbert hode.
Når de er så store så får de styre det selv.
Fine blomsterbilder.
Ha en flott dag :)