tirsdag 29. juli 2008

Sverigeturen del 1 - grilling

Forrige uke fra tirsdag til søndag var vi i Sverige. Vi besøkte svigerfamilien. De første to nettene overnattet vi hos svigermor og svigerfar. De to neste nettene overnattet vi i sommerhuset hos moren og faren min. Det ligger 1 mil unna der svigerforeldrene bor. Så overnnattet vi igjen 1 natt hos svigers. Vi hadde egentlig ikke tenkt å være så lenge. Vi regnet med høyst 3 dager fordi unga liker best å sove hjemme. Det var rett og slett strålende vær og vi var på stranda og bada hver dag. Unga elsker å bade og ville derfor være lenger.

Første kvelden grilla vi hos svigerforeldrene. Svigermor eier tomt og skog en liten bit fra der de bor. Det er strandtomt så de har gjort i stand så det er mulig å grille der. De har satt opp benker og bord. Vi var totalt 13 stk, unger og voksne.

Her har vi startet opp grillen.

Stranden var ikke perfekt, men sanden var helt nydelig.

Mannfolka følger med på unga. De kunne kanskje tenkt seg å bade selv?

Nevøen min på 4 mnd. sover mens vi spiser og koser oss.

Det bke ikke noen båttur denne gangen.

En kopp kaffe mens man nyter utsikten.

Dette var en perfekt start på oppholdet i Sverige. Familien samlet og alle kosa seg. Og unga badet selvfølgelig. Det var svigerforeldrene mine, broren til gubben + familie og søstera til gubben + familie.

4 kommentarer:

Fjordheim sa...

Koselig å kunne smales mange i familine av og til. Vi hadde grilling her hos min bror på søndag. Da var vi 17 stk fra familien med stort og smått. Og da manglet bare vår eldste sønn. Så det var ikke værst å kunne samle så mange.

Ser ut som en flott plass nede ved vannet. Ikke værst å ha det for seg selv.

Ha en riktig flott dag :)

Fjordheim sa...

PS: Smales skulle jo da selvsag være samles.

Fjordheim sa...

Takk for hjelpen. Nå fikk jeg det til.
Men nå tordner det her så jeg må slå av ei stund.
Det er visst ødelagt to stajonære dataer heime i går under et veldig tordenvær, så vi får prøve å behlode denne.

Fabrikken sa...

Der så det jo riktig så hyggelig ut. Så gøy at dere fikk samlet en god jeng, er alltid gøy å treffe litt familie som man ikke har sett på en stund. Ser ut som dere hadde en flott tur :)

Klem fra nr. 5