mandag 12. mai 2008

Kjøkkenet

Nå er kjøkkenet gullende rent. Igår rydda vi og sto på hele dagen. Skikkelig vår/sommerrengjøring. Da kunne jeg endelig få tatt bilder av hele kjøkkenet når det ikke var det minste uorden. Normalen hos oss er desverre at det ikke er helt strøkent. Det blir fort til at ligger noe småtteri på benken eller bordet eller ...... Ja, jeg sier ikke mer. Nå er jeg fornøyd med resultatet i hvert fall så resten av huset skal tas like grundig idag.


Jeg fikk også hengt opp en stang til å ha de nye koppene mine hengende på.


Her sitter 4-åringen og bygger Lego. Her ses kjøkkenet fra stua.


Her står jeg ved spiseplassen og tar bilde.


Til høyre utenfor bildet er det innebygd komfyr og innebygd kjøleskap. Det har ikke kommet med på bildene.


Nå er det strøkent på benken! Til venstre utenfor bildet er spiseplassen.


Her er furudrømmen! Jeg er fornøyd med spiseplassen selv om det er i furu. Jeg har ymta litt frempå overfor gubben at jeg kan male det hvitt. " Nei, jeg liker det trehvitt " kommer det fra ham. Må nok mere overtalelseskunster til der i gården.


Jeg er veldig fornøyd med spiseplassen fordi jeg har slagbenk. Den er jeg glad i.


Jeg har karnappvindu bak slagbenken.
Her er pynten på bordenden. Jeg skifter ut pynten stadig vekk på bordet og i karnappvinduet.

Da vi kjøpte huset for 1 år siden av familiære grunner, var jeg mest urolig mtp kjøkkenet. Min store skrekk var at det var et moderne kjøkken i glass og stål. Heldigvis var det akkurat et slikt kjøkken jeg kunne tenke meg. Jeg hadde hatt vanskeligheter med å trives hvis kjøkkenet hadde vært feil. Og når huset koster en del kan man ikke skifte ut et 3 år gammelt kjøkken med en gang. Så jeg er veldig fornøyd med kjøkkenet mitt.

5 kommentarer:

Fru Fjeldhammer sa...

Så fint og koselig dere har det!
Jeg spør litt igjen jeg, for dette er jo morsomt.. Granlund?

Klem

Fru Fjeldhammer sa...

Jeg kan jo fortelle deg hvordan jeg gjettet. Jeg leser jo bloggen din hver dag og får jo med meg det som står her. Farmoren din fikk meg til å tenke. Stor familie.. osv. (Jeg gikk i barselgr. med en av kusinene dine som ikke bor langt unna deg og meg!)Morro... Tror du går/kjører forbi huset mitt hver dag... når du skal levere sønnene dine på skolen/bhg!? Min bestevenninne jobber som lærer på solheim.. og jeg er ex-svigerinne med ei som heter dixon.
Nyssgjerrig nå, eller fant du det ut!?
;0)

Min Verden sa...

Så flink du er! Vaske. Har glemt hva det er... :) Når det gjelder å få malt furu må man bruke list, lempe, sniking. Har lært meg det etter mange års trening. Rart at menn er mer glad i furu enn oss damer. Lurer på hva det kommer av? Begynn å male! Lykke til. hanne

Fjordheim sa...

Hei.
Så fint kjøkken du har. Lurt å ta bilde med det samme en virkelig har fått ryddet og vasket. Ikke ofte det er ryddig nok her heller til å ta bilder av det. Derfor har jeg bare lagt ut noen detaljebilder av kjøkkenet. Må nok ha en skikkelig sjau der snart ja.
Koselig blogg du har. Kommer nok igjenn her en gang senere.
Ha en flott uke:)

Fru Fjeldhammer sa...

And the winner is..... alright, så gode detektiver vi er!!! Så når du går forbi huset med de blåe karmene så kan du tenkte deg at der inne sitter hu frufjeldhammer og blogger!! Godt gjetta med Elin synes jeg!!! Vet du kjenner henne fra før...

Klem