mandag 26. mai 2008

Familiebesøk

Søndag var jeg, unga og mora mi på besøk hos familie vi har i Asker. Kusina til mora mi bor der og unga hennes. Vi pleier å dra dit ca 6 ganger i året. All slekta som er på mormoren min sin side er der. Mora mi og kusina hennes er som søstre siden de ikke har noen søstre. Så jeg har fått nært forhold til dattera hennes og hun har barn som er like gamle som mine. Ikke lett å få klarhet i det, men det er ikke noe å bry seg om. Der skravler og spiser vi, og driver med forskjellig type håndarbeid. Vi koser oss. Unga synes selvfølgelig bilturen blir litt lang så de har med seg mp3-spiller og Nintendo DS.


Her sitter 4-åringen og spiller som besatt, mens storebror blir bilsyk og kan ikke.


Her er strikketøyet mitt. Jeg holder på å strikke meg en sommerjakke. I det siste har jeg bare brodert så det var en stund siden jeg strikket. Men etter å ha surfetrundt i blogglandia ble jeg så inspirert at jeg måtte strikke ivei.

Kusina til mora mi sin hage måtte jeg ta noen bilder av som jeg kan bruke til inspirasjon for min egen hage.

Dette er det hvite bedet.


Hun har flere forskjellige bed og steinmur og steiner rundt omkring. Det er ikke en hage som er "striglet", men den ser veldig naturlig ut. Det ønsker jeg meg også. Vi får se om jeg klarer å få til det.


Steinmuren i bakgrunnen.Hagen er selvfølgelig ikke på sitt beste nå. Når det begynner å blomstre ordentlig så er det frodig og fargerikt.

Nå må jeg komme meg avgårde. Jeg har pakket og er klar for båttur til Kiel. Det betyr igjen et par dager uten internettforbindelse.

4 kommentarer:

Anitas hus sa...

Masse flotte bilder, ser ut som dere hadde en koselig familietur!
Ha en god tur til Kiel!
Klem:O)

Fru Fjeldhammer sa...

Kos deg på tur til Kiel!
klem

Min Verden sa...

Håper du har kost deg på båten :) Hagen så kjempefin ut. Jeg ønsker meg et blikk - skjønner du hva jeg mener. Det å kunne se ting for seg, hvordan de skal bli. Det hadde vært fint. Jeg må teste, prøve, flytte blomster osv. og ennå må jeg ofte gjøre det en gang til. Noen gjør ting også ser det flott og naturlig ut. Det gjør nok denne kusinen din.... Hanne

Sologbolig sa...

Hei! Håper du har hatt ein fin tur til Kiel. det ligger ein utfordring og ventar på deg på bloggen min. Ha ein fin søndag !