lørdag 8. august 2009

Spraying


I det siste har jeg vært i det kreative hjørnet når det gjelder interiørprosjekter. Jeg har selvfølgelig flere gående på en gang. Jeg klarer ikke å la være å begynne på noe nytt hvis jeg får en god ide. Da kjører jeg ting paralellt og det fungerer helt fint. Jeg kjøpt meg en ny farge spraymaling og prøvd ut den. Clas Ohlsson ligger på kjøpesenteret, men det er ikke helt det store utvalget i farger så det ble en sølv. Da har jeg svart, hvit, sølv og gull. Black Feather hadde en fin lillafarge som hun brukte på noe. Den var kjøpt på Biltema. Jeg får kanskje ta meg en tur dit snart og se etter noen andre farger.

Porselensskålene med engler ovenfor var hvite, men har nå blitt svart og sølv. Jeg syntes det ble kult. Når det gjelder sølv har jeg blitt litt påvirket av Black Feather. Det er en fin kontrast mot svart.

Denne potta fant jeg ut at jeg ville spraymale i sølv. Den bruker jeg sjelden og jeg har to av den. En må eksperimentere litt selv om man kan være usikker på resultatet.

Jeg tenkte jeg kunne bruke den som skål i stedet for blomsterpotte.


Nå skal vi ta en tur på bade plassen hvis det ikke skyer til helt. Det kan se litt faretruende ut.

3 kommentarer:

Fjordheim sa...

Ja forandring fryder.
HAr visst noe spraying på gang i kjelleren jeg. Min mann kjefter på meg. Sier det er for tett der nede til å stå med slik spraying. Men hvor skal en være da i regnværet?
HAn er jo bekymret for at jeg får i meg for mye stoffer jeg ikke skulle hatt i meg. Men det går nok helst bra
Ha en god lørdagskveld :)

Black Feathers sa...

Heisann du. He he he, jeg måtte le. Koselig å se at min sprayegalskap har inspirert deg ;) Og ikke minst... pottene dine ble knallkuule. Men den nederste potten... hi hi, jeg har nettopp kjøpt meg en slik på bruktbutikken ;D Kjempe tøff ble den i sølv og som skål... Hmm, der gav du meg en ide....

Ha en super dag ;)

hverdagsgodteri sa...

Hei, inspirerende blogg du har.:) Hit kommer jeg gjerne igjen!