tirsdag 25. august 2009

Mitt etniske hjørne

Nede i kjellerstua har jeg lagd et lite hjørne hvor jeg har plassert ting jeg synes er fine og som jeg synes passer sammen. En periode var det populært med buddhafigurer. Jeg synes de er fine så jeg måtte også skaffe meg noen. Løperen jeg har på kommoden veit jeg ikke hvor er fra. Jeg fant den når vi ryddet i tingene etter mormor da hun døde. Jeg syntes den passet inn med fargene og mønsteret. Også den største trefiguren bakerst er etter henne. Ikke akkurat den peneste men....

Jeg synes den oransje buddhaen er kul. Den turkise skarabeen er souvenir fra Egypt. Jeg synes det gjorde seg med litt farge.

Katten i bakgrunnen er også souvenir fra Egypt. Elefanten er kjøpt på loppemarked og den falt jeg for av en eller annen grunn (antageligvis fordi jeg liker den stilen).

Alle tingene står oppå en kommode som på sin måte er etnisk ved at det er norsk rosemaling.

Kommoden er malt av bestefaren min så det er ikke noen antikvitet. Men det blir litt spesielt og er morsomt å spare på når det er han som har malt rosemalingen.

4 kommentarer:

Fjordheim sa...

Lurt å samle slike ting i grupper så blir det litt ryddigere.
Ønsker deg en god dag :)

Black Feathers sa...

Det ble et flott lite stilleben. Hmm, katt fra egypt og scarabee he he, jepp sånne har jeg også. Koselig med slike suvernirer.
Nydelig den komoden din ;)

Ha en fin kveld ;)

sue sa...

債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社

syhcool sa...

Next, do the same thing for the pandora jewerly right front side of the shirt.Once you have done Pandora Bangles both front sides of the shirt, you then will need pandora bead to do the back of the shirt. Take the shirt and place the back of the discount pandora shirt so that the direct middle is on the ironing board. The pandora sale back collar of the shirt should be right up at the edge discount pandora charms of the "head" of the ironing board or even slightly hanging off. Pull the bottom buy pandora bracelets of the shirt to create that taught resistance again and pandora beads charms begin to spray the shirt and iron in the opposite direction of pandora earrings the pull.