tirsdag 1. september 2009

Inspirert av Japan


Det er ikke akkurat sånn at jeg gjør så mye om dagen og da er det vanskelig å komme med vettuge ting å ha innlegg om. Da blir det å se seg om for å se hva man har bloggifisert før og ikke.
Jeg tilbringer mesteparten av dagen foran dataskjermen. Jeg er i blogglandia, på Finn.no og ebay. Jeg skal ikke ha noe særlig, men det er artig å se hva som legges ut for salg og kanskje man finner noe kupp. Jeg ser faktisk etter stuebord når jeg tenker meg om. Bordet vi har nå er helt ok, men jeg vil ha hylle under. Vi har hundre og ørten fjernkontroller og jeg orker ikke å ha de slengendes på bordet hele tiden. Gubben synes det er bortkasta å skifte ut et bord som det ikke er noe i veien med. Kravet hans er at bordet ikke blir noe lavere enn det er idag (og det skal selvfølgelig heller ikke koste noe særlig). Og det har faktisk vist seg å være et vanskelig krav. Det er veldig mange lave stuebord. Og det er utrolig hvor mange glassbord som ligger ute for salg nå. Dessverre har ikke jeg helt sansen for det. Synd for der tror jeg man kan gjøre noen kupp når det gjelder pris og utvalg.

Her er en av de berømmelige isteflaskene som ble så in i blogglandia for en stund siden. Alle andre har kanskje kvittet seg med sin? Jeg synes det er fine farger og fint motiv. Brettet er fra Ikea.

Her er en notatbok fra kremmerhuset. Lommeboken er kjøpt av ei venninne da hun var i Nepal. Hun kom tilbake både med litt stæsj og en ektemann.

Jeg var overlykkelig da jeg fant denne på loppis. Jeg har gått og siklet over moren min sin. Nostalgi..... Negerdama mi kalte jeg henne da jeg fant den og svigerinna mi reagerte litt på uttrykket. Hun er svensk og der er de veldig vare på slikt. Nå regner jeg med at jeg ikke får noen kommentarer på dette fordi det er IKKE rasistisk ment. Men det er kanskje jeg som ikke skjønner meg på det. Er det rasistisk å si neger?

6 kommentarer:

Fjordheim sa...

Kan ikke svare deg på om det er rasistisk. De flaskene er fine, men for en pris for ei flaske med iste? Syns det kostet mer enn jeg ville gi for ei flaske, så derfor ble det ikke slike flasker på meg.
Ikke så farlig det. Mye koseligere å handle på loppemakeder eller bruktbutikker. Lykke til med bord jakten. Syns det stadig er noen som gir bort fine møbler i Oslo området.
Ønsker deg fortsatt god bedring :)

Black Feathers sa...

He he, jeg har to isteflaske på kjøkkenet. Synes de er så fine ;)
Håper du finner et bord som du liker. Håper at foten din er bedre, og at du snart kan sette i gang med det du har lyst til.

Hm, jeg trodde at "afroamerikaner" var alternativet, men ikke vet jeg.

Ha en fin kveld du ;)

Anne (Moseplassen) sa...

jeg leter også etter sofabord, har funnet det perfekte, men det kostet omtrent tre ganger mer en jeg synes er ok å betale...hehe, så da må man lete videre.

Glassbord har jeg ikke større sans for jeg heller nei. Her skal ikke noe glassbord inn, det er helt sikkert.

Maliva`s verden sa...

Hei....så koselig at du kommer på bloggtreffet..Fint hvis du melder deg på under innlegget..så jeg har oversikt over de som kommer...ja de flaskene der med iste-er bare så dekorative og fine..Go`kveld til deg fra Maliva

Maliva`s verden sa...

Hei...takk for det...Da har jeg notert deg ned.Gleder meg til å treffe dere alle,selv om jeg er sjokkert over så mange som kommer...vi får støtte hverandre..hi-hi.Klem fra Maliva

Black Feathers sa...

Heisann. Synd du ikke fikk vært med på konkurransen, men bloggen min fyller snart et år så da er det nok en mulighet ;)

Håper du har hatt en fin helg ;)