mandag 13. oktober 2008

Nymalt


Nå har jeg endelig fått tatt meg tid til å male veggene ved spisestuen. Ifjor malte jeg veggene i stua. Nå var det spisestuen sin tur. Jeg likte ikke fargen som var på veggene i det hele tatt. Kjedelig farge og det så møkkete ut syntes jeg.

Her er bilder før :


Jeg blir i godt humør når jeg går forbi spisestuen nå etter at den er malt. Fargen virker opplivende på meg så jeg angrer ikke på at jeg gjorde det. Nå er det vel noen av dere der ute som sier "iik" når dere ser hvilken farge jeg har valgt.

Her er bilder etter :


Nå kan jeg trøste dere med at vi ikke bruker spisestuen så ofte, bare når vi har gjester. Fargen forstyrrer derfor ikke sansene over lengre tid. Det blir ikke så voldsomt som f.eks hvis stuen som vi bruker mye, var i den fargen. Jeg er fornøyd. Jeg liker farger og er ikke typen til å ha hvite vegger og hvite møbler overalt. Jeg synes det er fint og de som har det synes jeg har nydelige hjem, men det er bare ikke meg.

6 kommentarer:

Anne sa...

Spennende og forfriskende, ja det må man si. En farge å bli glad av, en farge som også varmer litt i den kalde årstiden vi nå går inn i.

Rådyrveien sa...

Syns det blei fint, jeg! :)
Flott at noen tør å bruke litt farger igjen... Det er vel dessuten farger som er tilbake nå, er det ikke (ifølge malingsprodusentene i hvertfall)?
God mandagskveld!

Hilde

Fru Fjeldhammer sa...

oioioi du er sprek altså!! Syns du er tøff, og det ble fint..

klem

Black Feathers sa...

Synes det var tøft gjort å male spisestuen i den fargen. Det ble skikkelig stilig, synes jeg. Har sittet her å lest mesteparten av bloggen din, jeg må si jeg har sansen for den. Leste en artig historie og la igjen en liten kommentar på den også. ;)
Ha en riktig fin kveld.

Sologbolig sa...

DEn var sprek. Flott med mangfold og at ikkje alle har like stuer. Ha ein fin kveld!

Black Feathers sa...

Takk for koselig kommentar hos meg. Og takk for gode råd, de tar jeg til etteretning;) Ha en fin kveld.