mandag 9. november 2009

Tida går fort, men sakte også


Ja, nå var det virkelig en stund siden sist jeg var inne i blogglandia. Innimellom er jeg endel på farten ifm jobben og det har jeg vært i det siste. I tillegg har vi hatt problemer med dataen. Jeg må innrømme at jeg har ikke gjort noe interiørprosjekter på fritiden. Jeg har flere liggende hvor ideene må modnes litt. Men jeg har fått strikket litt. Jeg begynte på en strikkekjole i høst og er nå ferdig med den.

Kjolen er strikket i ullgarn som jeg kjøpte på Bogerud så den ble ganske billig.

Kjolen er varm og god.

Rundt halskanten har jeg heklet staver. Jeg synes det gjorde seg med det silkeaktige garnet mot den grove ullen.


I det siste har ting vært litt tøft for meg. I august opererte jeg kneet. Jeg lagde nytt korsbånd. Det var tøffere enn jeg trodde den operasjonen. Jeg gikk på krykker i 6 uker, kunne ikke kjøre bil på 4 uker. Til å begynne med var det som om en kniv ble kjørt inn i beinet hver gang jeg beveget på det. Det var pga at de kuttet opp en muskel og brukte det til å lage korsbånd. Men til slutt gikk ting på skinner og for to uker siden fikk jeg høre at det gikk over forventning, at jeg lå foran forventet utvikling. Noe så deilig å høre. Også skulle jeg øke treningsprogrammet. Alt gikk kjempebra. MEN så for 11 dager siden sklei jeg på is og slo kneet. Jeg så umiddelbart at jeg fikk blødning, en kjempestor pose med blod på kneet. Mest sannsynlig har jeg ryki korsbåndet på nytt. Jeg vet ikke 100% ennå. Jeg skal til lege på torsdag. Det gjorde meg ganske deprimert. Nå er dette ingenting ift mesteparten av det som skjer med andre. Men det var tungt for meg å tenke på ny operasjon med smerter, krykker osv. Dette blir slitsomt for samboeren min også. Og jeg kommer meg ikke tilbake i fullt arbeid på ganske lenge pga dette. Så nå sitter jeg hjemme og smådepper litt. Ufyselig, men sant.

2 kommentarer:

Black Feathers sa...

Vet du hva? Jeg skjønner deg veldig godt. Så leit at du skulle rammle og kanskje ha ødelagt deg igjen. Jeg tror jeg hadde vært skikkelig sint.All den ventetiden for ingenting, hvis du må gjøre alt om igjen. Men jeg håper at du ikke har ødelagt deg helt, og at det går bra for deg. Klart det er slitsomt for dere begge to, men det er jo du som har det verst. Smerter, eventuelt ny operasjon og ny vente tid.... Lang vente tid, å bare sitte å vente på å komme tilbake til hverdagen er slitsomt.
Håper virkelig at det går bedre enn du tror. Jeg krysser fingre og tær for deg ;)

God "bedring" klem fra meg ;)

Fjordheim sa...

Kan godt forstå at du er deppa.
Det er jo så kjedelig å måtte gå igjennom slike ting flere ganger.
Du får prøve å kose deg som best du kan med å lese blogger og drive med håndarbeid. En flott kjole du har strikket. Syns du er veldig flink.
Ønsker deg alt godt. Håper det går bedre enn du frykter :)