søndag 18. oktober 2009

Loppis i helga


Jeg og mora mi var på det lokale loppemarkedet både igår og idag. Det verste med loppemarked er vissheten om at de kaster endel av møblene etterpå. Det skjærer en nesten i hjertet å høre det knaker og å se kvalitetsmøbler bli slengt opp i containeren. Men jeg kan jo ikke kjøpe møbler bare for å redde de. Hva skal jeg da gjøre med mine egne møbler? Kaste de kanskje? Jeg fant littegranne loppiser, men ikke så forferdelig mye. Jeg prøver å begrense meg litt. Før kjøpte jeg ting som jeg syntes var fine. Nå kjøper jeg stygge ting som jeg håper jeg skal gjøre fine. Det er enda en ting ved det å være interiørblogger.

Her er kuppene mine. Staken og bollen har jeg tenkt til å fikse på. Jeg har ikke en klar ide enda, men får tenke litt til.

Mugga syntes jeg var veldig fin. Mugger er veldig anvendelige. Kan brukes som blomstervaser, til forskjellige drikker, sauser etc.

Når jeg kjøper ting som jeg har lyst til å gjøre noe med så tenker jeg jo også sånn at hvis det ikke blir bra, så ender det opp på loppis til neste år. He, he. Resirkulering kalles det.

For to uker siden hadde jeg bursdag. Det falt nesten sammen med bloggtreffet i Lillestrøm. Der var vi innom Sanz etterpå. Da passa jeg på å kjøpe meg en tekopp fra Wiik og Walsøe i alveporselensmønster. Det mønsteret synes jeg er fint. Tekoppen var da bursdagsgave fra morfaren min.


Nå får jeg gå å hjelpe minstemann med en "hjemmelekse" fra barnehagen. Barnehagen har lagd et tusenbein som heter Annabell og 5-åringene har med seg henne hjem på rundgang. Da følger det med en bok hvor vi må skrive hva hun har vært med på, lime inn bilder hvis vi vil og tegne. Da gjelder det jo at man har noe å skrive om så jeg måtte ha med meg Annabell ut i hagen når jeg skulle grave litt og legge granbar rundt rosene. Litt må hun jo ha opplevd utenom å sove, se på tv og spille nintendo. Denne helga har vi bare slappet av og vært hjemme nemlig.

Ingen kommentarer: