tirsdag 17. november 2009

Litt om jul


Idag var jeg avgårde sammen med moren min på Stovnersenteret. Hun skulle avgårde og se etter en strikkejakke. Igår så jeg igjennom Princess sin reklame og der var det noe gitt. Så da de hadde Princess på Stovner måtte jeg innom og jeg kjøpte jo selvfølgelig det jeg ønsket meg, en hjortetelysestake. Jeg har en stund tenkt på å kjøpe noe med bambi eller hjort, figurer el. Jeg synes denne faktisk var nydelig. Og faktisk bedre at det er telys og ikke stearinlys. Det tar ikke fokuset vekk fra hjorten. Denne skal frem som julepynt.

Skinnende hjort i mørket.

På Stovner hadde de julepyntet selvfølgelig. Julepynten var ganske fin faktisk. Skulle gjerne hatt min egen engel til pynt. Hadde kanskje blitt litt stor, hmm?


Jeg har ennå ikke tatt frem noe julepynt, men det er nok på tide å ta en tur opp på loftet. Henger egentlig litt etter med endel juleforberedelser. Ikke har jeg ordnet med julekort med bilder, ikke har jeg begynt å kjøpe ting til julekalenderen. Begge deler nærmer seg fort.

6 kommentarer:

Fjordheim sa...

Ja den var nå litt stilig da. Men jeg er nok ikke helt der i min innredning.
Har ikke gjort så mye juleforberedeølser jeg heller enda. Men en får vel gjort det viktigste. Stilig settekasse du har laget.
Ønsker deg en god onsdag :)

Cathrine sa...

Hei!!!!
Lenge sida nå, har vært "litt" opptatt. Men tilsynelatende rolig på utsiden ;)
Her har det nesten bare gått i utstillingsforberedelser, men bare nesten. For Vi har klart å snoke inn litt jul.
Og i dag fikk jeg hatt lys i ett av mine mange påfunn :) Men venter litt før jeg tenner det.

Takk for lykkeønskinger!! Er spent på i morga!!

Klem

Black Feathers sa...

Aha!! Jeg har altså lett i feil butikker. Jeg har sett en slik i noe reklame, men trodde at det var fra Nille eller Kid. De er kjempe lekre og jeg kunne ha tenk meg et par slike ;)

Ha en flott helg ;)

h.espe sa...

Hei på deg!!!
Nydelig lysestake. Har ikke sett denne utgaven med telys før, men den var altså knallfin. Jeg var på Stovnersenteret tidligere i uken, og ja, det var fint julepyntet der..! Bare to uker til nå, så er det frem med julepynt her hos meg også... :o)

Ønsker deg en flott helg - kos deg!

Klem fra Hildegunn

Fjordheim sa...

Ja det var flere fine bilder på dei boksene. Men jeg vet ikke hva den butikken het. Det var en kiosk i et nystarta senter. Som egantlig ikke var noe senter, men en butikk med flere avdelinger.
Tror ikke noen av dei er med i noen kjede. Men visst du leter i noen kiosker, så kan det være du finner en slik.
God jakt :)

Anonym sa...

Takk for koselig kommentar på bloggen min:) Gøy å dra på skattejakt innimellom:) Og utrolig gøy når man kommer over noen ordentlige skatter! Skal legge ut bilder så fort ting kommer på plass:) Her er det totalt kaos for tiden med utbytting av vindu, maling og snekring, men blir bra til slutt:)

Klem Renate:)