tirsdag 6. oktober 2009

Kosekroken


Ifjor sommer kjøpte jeg Ikea kurvstol for å ha ute på verandaen. På høsten arvet jeg to kurvstoler etter filletanta mi. Plutselig hadde jeg litt for mange. Jeg tok midlertidig og plasserte stolen i stua og der har den blitt stående etterpå. Den er kjekk å ha ved bursdager ol som ekstra sitteplass. Ellers bruker jeg den til å sitte og strikke eller brodere. Lenestolen, 3-seteren og 2-seteren i stua blir nemlig okkupert av gubben og unga. De tar en hver. Så dermed har dette blitt min plass (eller slagbenken på kjøkkenet).

I helga var vi avgårde på marked i Arvika. Jeg har endelig kastet krykkene, men det ble litt slitsomt å gå rundt der så jeg kikket ikke så mye. Jeg kjøpte ingenting. Ellers ble vi invitert opp til tanta til gubben. Det har blitt en liten tradisjon at vi kommer opp etter markedet og spiser kålsuppe. Veldig god suppe. Etterpå var vi hos et vennepar og drakk kaffe. Det blir liksom til at vi tar runden til de som vi sjelden ser ellers, men som bor i Arvika.

Nå skal jeg tilbake til kosekroken og strikketøyet mitt. Jeg fant ut at jeg hadde lyst på en strikkekjole i ull så da kjøpte jeg garn og satte igang på torsdag. fargene er grå og svart. Det gjelder å prøve å få strikket så fort som mulig så jeg kan bruke den i vinter (og ikke neste).

8 kommentarer:

Maliva`s verden sa...

Hei,siste bloggtreff info.i dagens innlegg:o)Da sees vi i morgen.Gleder meg!Klem fra Maliva

Fjordheim sa...

jeg er så imponert over alle som strikker seg kjole. Nå har ikke jeg figur for slik kjole, men slev om en var litt mindre så er det jo utrolig mye jobb. Lykke til.
Koselig kosekrok du har laget deg. Herlig stol.
Ønsker deg ei riktig god helg :)

Black Feathers sa...

Så deilig med den kurvstolen ;) Stoler får man jo nesten ikke nok av. Jeg er imponert over at du skal strikke deg en kjole.... Men så kan jo ikke jeg strikke.

Så flott at du har kastet krykkene, og at foten er bedre. ;)

Anonym sa...

Hei og takk for sist! Det var en kjempe hyggelig kveld!

Har en utfordring til deg på bloggen min:)

Klem fra Renate

h.espe sa...

Hei, og takk for sist! Bloggtreffet ble utrolig vellykket, men hva annet kunne man forvente med den gjengen av herlige damer..? Var veldig hyggelig å få en prat med deg - håper vi sees igjen!

Ha en flott søndagskveld!

Klem fra Hildegunn

Guttemamma sa...

Hei hei og takk for sist!!
Anette:-)

Black Feathers sa...

Heisann du. Håper at alt er bra med deg og at foten din er bra. Hmm... Jeg skulle svare på det du skrev til meg, men jeg glemte hva jeg skulle si... ;§

Ha en fin høstdag i hvertfall ;)

Black Feathers sa...

He he, godt å høre at det ikke bare er jeg som ikke får opp lampene sånn med en gang ;) Hva slags kjøkken lampe er det som venter på å komme opp??

Ha en fin dag ;)