fredag 23. januar 2009

Interiørbasiller sprer seg fort ....


Og jeg er blitt smittet av en av de siste; Kusmi Te. Som nevnt tidligere så er ingenting bedre enn ting som både er til pynt og til nytte som f.eks Arizona iste og Kusmi Te. Det ser fint ut og det er godt. To fluer i en smekk. Jeg har prøvd å finne steder hvor de selger Kusmi Te i nærheten, og til slutt fant jeg et sted i nærheten av jobben. Farmers Market på Grunerløkka. Jeg brukte apostlenes vinger for å komme meg til Farmers Market og få tak i det mitt hjerte begjærte. Mitt verste mareritt var at det var utsolgt, skrekk og gru! Jeg nådde målet. Endelig Kusmi te. Der sto jeg ovenfor et av livets store kvaler. Hva skulle jeg velge? Jeg spurte og grov, og løftet og vurderte. Jeg måtte jo finne en som både passet inn i interiøret og som hørtes god ut (dere skjønner vel hva som var viktigst). Valget falt på St. Petersbourg.

Min lille skatt. Den består av svart te, røde frukter, karamell, sitron og vanilje.

Nytrukket kusmi te.

Så nå sitter jeg å nyter en kopp te og koser meg litt på en fredagsettermiddag. En god start på helgen.

10 kommentarer:

Fru Fjeldhammer sa...

Her også går det i kusmi te.. du får også kjøpt den på Linneas hage!!

Kos dere i helgen!!
klem

Fjordheim sa...

Den teen har jeg ikke prøvd enda. Men det er nok slik at en blir litt påvirket ja. Så visst en kommer over den er det vel godt mulig at den blir kjøpt.
høres ut som du koser deg godt med kaker og te. Her går kvelden til å se tv og kose seg med oppskåret frukt.
Ønsker deg ei flott helg :)

Anonym sa...

Dette høres ut som en nydelig te!

ønsker deg en fin helg!

Hulda sa...

Skal nok si fra når bladet kommer ja. :) Du ser det på bloggen min. Koselig at du vil kjøpe det!

Nyt teen din. :)

borghild sa...

Jeg har ikke prøvd noen av disse te'ene, jeg, er egentlig ikke noen stor varm-drikke-drikker, men kanskje går jeg glipp av noe her???;-) Men iste er jo godt da! Husker jeg stod inne på søstrene grene i danmark i sommer, ventet på å betale og så rett inn i kjøleskapet med drikke og der stod disse Arizona-te'ene. Vurderte sterkt å ta med en, men.... næææhh. (Hadde kanskje noe å gjøre med at jeg hadde favnen full av varer...;-) Men den brownisen hadde jeg tatt glatt, 30 sek i microen og med vaniljeis på, mmmmm:-) Ha en fin helg! Klem B:-)

Black Feathers sa...

Hmm, ja "alle" snakker om den teen.... Kansje jeg må smake den også??
Lekre krus forresten.

Kjøkken ja.... total renovering blir nok ikke billig nei, men det har vært planlagt i tre år. Men det å finne det rette.... Det er ikke lett. Skal innom mange kjøkken steder også IKEA før vi bestemmer oss. Men jeg har funnet et som vi liker godt... HTH kjøkken og det er nesten svart... ;D

Men så er det jo det da... vil vi ha "mokka" farget kjøkken? Eller lyst? Blir det mørke for mørkt.. da må jo det meste rundt være lyst.
Ikke lett, og det en enda masse kjøkken vi ikke har sett på.

Ha en strålendes dag du ;)

Black Feathers sa...

Hei, det liggen en liten ting til deg inne hos meg ;)

Ha en fin dag i dag ;)

Anne på Moseplassen sa...

Tesjappa Palas des Thes på hjørnet av birkenlunden (?) har sikkert sånn te. De har i allefall ufattelig mye te til god kvalitet, og skikkelig hyggelig og kunnskapsrikt personale :)

Anonym sa...

Hei

Har lagt en award til deg på siden min ;-)

Klem Lindy

Anonym sa...

Hei, skjønte at du ikke var helt iform, siden det ikke har kommet noe innlegg på en stund. Et sikkert tegn på lite overskudd.
Jeg har kommet litt i gjenge etter mye arbeid med sjappa. Nå er det bare sånn passe mye.
Jeg jobber annenhver helg og har denne helgen som arbeidshelg. Men jeg og mamma snakket akkurat om å høre om dere kunne komme en tur neste søndag. Da har vi fri begge to og det er ikke så ofte lenger. Så hør med Wenche og send meg en melding.

Vi har planer om masse aking og ski utenfor hos oss neste helg. Det blir helt supert!
Ungene leker ute og vi går på café ;-)

Lindy