mandag 11. august 2008

Roser i interiøret

Jeg fant ut i siste liten at jeg skulle være med på moseplassen sin rosekonkurranse, Frk Rose 2008. Rosen er en blomst som jeg føler kan være med på å skape/definere interiør og eksteriør. Det er så utrolig mange forskjellige roser at uansett hvilken interiørstil du har så finner du en rose som passer din stil. Jeg ser også at rundt omkring i blogglandia viser man bilder når man har kjøpt en bukett roser f.eks og plasserer den i hjemmet i vaser i forskjellige varianter og forskjellige sammenhenger. Mitt bidragi konkurransen er :Hun er døpt Rafaela (man må navngi rosen i konkurransen) etter renessansemaleren Raphael fra Italia. Hun har fått dette navnet fordi hun er en Claire Renaissance rose. Rosen fremstår som sart og delikat med den nydelige bleke fargen. Rosen dufter helt utrolig også. Rosen er en opplevelse både for syn og sanser. Jeg følte derfor at flere måtte få nyte synet av henne.

Er det noen flere ute i blogglandia som vil ta opp tråden rundt levende blomster i interiøret?
Som f.eks at noen med en viss interiørstil har pelargoniaer, Ingrid Bergman osv. Kunne vært et interessant tema dette.

9 kommentarer:

Som mine dager er sa...

Bildet ditt er nydelig, kjære du.
Artig at du la ut innlegget på bloggen også, slik at vi kan se hva du bidrar med.

Klem

Fru Fjeldhammer sa...

Neida var ikke snurt, tullet litt med det bare, jeg som er på ikea så ofte... jeg hadde aldri gått om jeg hadde blitt spurt! Så kult at du ble spurt...

krakken ble veldig stilig!

klem

mali-mo sa...

Nydelig rose!

Ser under her at du har prøvd spraymaling! Hvilket merke brukte du? Jeg har tenkt så lenge på å prøve og nå ble jeg litt inspirert... Gikk det greit eller?

Min Verden sa...

Så nydelig hun er :) Roser er bare noe for seg selv rett og slett! Det er lenge siden jeg var hos deg ser jeg. Feriebilder og sommerinteriør osv. Må se litt mer. Ha en fin uke. Hanne

borghild sa...

Det er så mange som har så fine roser, og du er intet unntak! Er det noe jeg ikke er flink med, så er det absolutt rosene, derfor har jeg ikke så mange heller...:-( Og krakken ble kjempefin!:-) Klem B:-)

Unknown sa...

Ja vi er flere med samme smak i roser ser jeg.

Anne på Moseplassen sa...

så flott at du presenterte henne her også, det er en riktig søt liten frøken :D

mali-mo sa...

Tusen takk for råd og tips. Jeg må nok leite litt for å finne den rette fargen i spray har jeg skjønt, men håper jeg får prøvd ut dette!

Marie sa...

Rafaela er verkeleg vakker!
Blir utruleg vanskeleg å velje den vakraste i konkurransen sidan alle er nydelege!