fredag 19. desember 2008

Svart belte i shopping


Da er det fredagskveld igjen. Nå er enda litt mer julepynt kommet på plass. Julegaver og julekort som skal til familien i Sverige er klare. Imorgen tar vi en dagstur for å levere det. Nå er jeg faktisk ferdig med alle julegavene. Det er deilig. Men så har jeg og mora mi hatt noen skikkelig harde shoppingrunder. Jeg tror vi har avansert til svart belte i shopping.


På onsdag var vi på det lokale kjøpesenteret. Vi dro etter jobb. Vi var der ca 3 timer tror jeg. Skikkelig slitsomt. Da vi kjørte avgårde sier mora mi plutselig " La jeg veska mi baki bilen? ". " Ja, det tror jeg " sier jeg. " Men hva hvis jeg glemte den igjen på parkeringsplassen " sier mora mi. På dette tidspunktet er vi dødslitne begge to så jeg svarer " det finner vi ut når vi kommer hjem, jeg orker ikke stoppe nå ". Mora mi og jeg begynner å le nesten hysterisk og jeg sier " Beklager, men jeg bryr meg ikke om penga dine blir stjålet " og vi ler enda mer. Jeg var ganske sikker på at veska lå baki, men ikke helt. Men jeg klarte faktisk ikke bry meg akkurat da. Veska lå selvfølgelig der.


Denne uka har det vært endel julelunsjer. På tirsdag var det julelunsj med gruppa mi. På onsdag var det julelunsj med medlemmene i fagforeninga og idag var det julelunsj for hele huset, ca 800 stk. Vi var delt opp i to grupper. Så jula kommer litt etter litt. Nå er det enda et skritt nærmere "jul i mitt hus". Ha en fin helg.

5 kommentarer:

Black Feathers sa...

He he , så morsom historie. Jeg går utifra at vesken var baki bilen? ;) Nydelige de lilla kulene du har på bildet, hvor har du funnet dem?? He he, ja tror nok at dere har fått svart belte i shopping *ler*

Ja, Line hadde tatt meg på kornet, og jeg ble kjemeglad. Det var så koselig ;D

Her har rødfargen entret huset, jeg også må ha rødt til jul, det er ikke jul uten den fargen, det er helt sikkert.

Ha en stemnings full helg ;)

Fru Fjeldhammer sa...

Godl jul... godt å være ferdig med pakkene ihvertfall!!

klem

Tulip sa...

Haha..kjenner igjen den følelsen når man er så sliten og lei, og så kommer DET idiotiske spørsmålet, som passer dårlig inn der og da!!

Jammen godt veska lå bak i bilen!

Fjordheim sa...

Ja det hender en bare ikke orker. Godt hun hadde lagt den inn i bilen da. Var avgårde i går å ordnet en del ting. Bl.a. blomster til medlemer i menigheten. Først var jeg på å pyntet treet i lokalet, Så bar det avgårde på handling. Var hjemmfra fra kl 09.30 til ca 18.30. Så da var det godt å komme hjem. Men jeg tar det ganske med ro. Kjøper meg litt mat og ellers rusler i sakte fart å ser og handler det jeg skal ha.
Men jeg blir ofte veldig sliten visst jeg har med meg noen. Mye bedre å gå helt alene. I hvertfall visst en har mye en må ordne.
Godt å være ferdig med det som må ordnes.
Ha en god tur til Sverige.
Og ei riktig god helg :)

Fru Fjeldhammer sa...

Her er det ikke jul før mandags ettermidag!!
dere da?