onsdag 1. oktober 2008

Lysbord

Jeg kom tilbake idag fra København tur jeg arrangerte for 40 stk. deltagere. Puh. Deilig det er over. Endelig slipper man å passe på "ungeflokken" hele tiden. Jeg shoppet faktisk ikke så mye. Jeg var innom Søstrene Grene og Indiska. På Indiska kjøpte jeg to små lysholdere som jeg har satt på lysbordet. For en liten stund siden kjøpte jeg et "lysbord" til å ha forskjellige lys på. Det satte jeg ut slik at jeg kunne ha det ved siden av kurvstolen på verandaen. Jeg vet ikke helt hvor jeg skal ha det når vinteren kommer. Det begynner å bli dårlig plass inne. Kurvstolen har kommet inn for vinteren og jeg skal male tre settebord hvite og sette i stua.

Ellers prøver jeg å få gjennomført ting jeg har begynt på. jeg holder fortsatt på med et par strikketøy. Furuskapet holder jeg på å male hvitt inni på sidene og hylla, og skal sette tapet på veggen inni. Jeg har kjøpt noen påstrykningsbilder. Motivene tenkte jeg at jeg skulle bruke til en ny pute, en liten duk og kanskje lampeskjerm til lampefoten jeg malte hvit.

Til helgen skal vi til svigerfamilien i Sverige. Vi skal på marked i Arvika. Får se om jeg gjør noen kupp der. På kveldene begynner det å bli tidlig mørkt så nå tennes det lys på kvelden for å skape litt kos.

4 kommentarer:

heidi sa...

Hei.

Fint å samle lysene på et eget bord!
Ser du er ei opptatt dame med mange ideer og prosjekter på en gang,- slikt er veldig spennende synes jeg!

Når du kommer så langt må du legge ut bilde av skapet du maler og tapeteserer. Jeg har nemlig et par slike skap som jeg har tenkt å male, og da er det jo morsomt å sjå hva andre har fått til!

Tenker forresten å kopiere mottoet ditt som jeg falt pladask for, håper du ikke har noe i mot dette.
:-))

Anonym sa...

Hei og takk for sist. Fint bilde fra hjembygda må jeg si.

Enig med heidi som gjerne vil se bilder av skapet underveis i prosessen. Kan du ikke legge inn som en føljetong? Hadde vært spennede!

Sees til jul :-)

Anonym sa...

Og anonym var meg:

Lindys Etasje

Fjordheim sa...

Koselig med lys nå når det begynner å bli mørke kvelder.
Det var et fint lysbord. Fint å ha flere lys samlet på et sted.
Har en utfordring til deg på bloggen min.
Kan forstå at det ikke ble så mye tid til å handle selv når en har ansvar for en hel gruppe med folk.
Ha en riktig god dag :)