mandag 20. oktober 2008

Ektorp puff


Nå har jeg vært av gårde på Ikea og kjøpt meg en Ektorp puff for bursdagspengene mine. Jeg har sett på den en stund, og nå var det på tide og gjøre noe med det. Jeg liker Ikea godt pga at møblene de lager ofte har en praktisk funksjon i tillegg. Med det så mener jeg at puffen jeg kjøpte har avtagbart lokk slik at den også har oppbevaringsplass. Det er etter mitt hjerte. Jeg regner med at jeg skal ha strikketøy, hekling og broderier der. Den er stor så den kan også brukes som ekstra sitteplass når vi er mange. Ved bursdager f.eks.Jeg kjøpte den i svart, ikke hvit. Hvit går absolutt ikke hjemme hos oss. Uansett om du kan ta av trekket og vaska det. Jeg gidder ikke å vakse det en gang i uka så da er det ikke aktuelt. Jeg kjøpte svart fordi det passer til de svarte skinnsofaene. Det går an seinere å kjøpe trekk og skifte det ut hvis man ønsker noe mer farger.

3 kommentarer:

Fjordheim sa...

Gratulerer med ny puff.
Ser veldig fin ut. Skulle gjerne hatt en slik. Nok lurt å ikke ha den hvit ja. Hadde nok ikke vært hvit lenge her heller. Og jeg er ikke så veldig glad i å vaske slike ting. Har hvitetrekk på etpar kjøkkenstoler. Og de ser ikke ut etter kort tid. Tenger en vask nå såg jeg i dag.
HA ei riktig flott uke :)

Eline sa...

Så flott puff du har kjøpt. Passer jo kjempebra til skinnsalongen. Nå liker jo jeg svart da så..;) i kjellerstua står min svarte skinnsalong som jeg er veldig glad i. Ha en strålanes fin høstdag.

Eline sa...

Hei, og takk for koselig kommentar hos meg. Jeg ble veldig fornøyd med rammen. Det er koselig å se en blogg som er litt anderledes enn disse som er shabby i forskjellige varianter;) Du har en flott blogg.