onsdag 11. februar 2009

Fin vinterdag


Idag har sola skinni, men det har vært kaldt. Dette er bakken opp til huset. Ikke akkurat den letteste å komme opp når det har snødd.

6 kommentarer:

Charlottes interiørblogg. sa...

Hei og takk for hyggelig kommentar på bloggen min:) Jeg kjøpte stoffet i en butikk som heter Sy-stua (tror det het det). Gikk en tur først i kjedebutikkene, men meterprisen her ble faktisk dyrere der....Kunne få noe lignende der til 340 kr pr. meter. Gå inn å se på Stoff og Stil på nettet. Det var egentlig mitt første valg, men klarte ikke å vente:) Billig stoffer som er kjempefine:) Lykke til!

Min Verden sa...

Gratulerer med Madonna billett - jeg fikk ikke tak i :( Æsj, æsj og atter æsj - men jeg unner deg det :) Ååå - kjempemisunnelig! Hanne

Bling - our elf on the shelf sa...

Det var litt av en bakke. Vi har noe lignende vi også, og når det er snø og slaps er jeg meget glad for at vi investerte i en firehjulstrekker ;)
Men vakkert var det hos dere.

Fjordheim sa...

Nei det er ikke alltid lett å komme frem, men det går som regel bra.
Ønsker deg en god dag :)

Black Feathers sa...

Huff da, ikke noe gøy å være utslitt eller syk, men jeg håper at du snart blir i form igjen. Såpa kjøper jeg enten på nordby kjøpesenter på mat butikken der eller på Cash and carry (er det det det heter?) ligger på grensen i hvertfall. Det pleier å være roser, liljer og litt andre "blomster" inni. ;)

Ha en riktig god bedring ;)

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Snö och blå himmel - det är verkligen härligt!

Hoppas du får en riktigt fin helg!