mandag 28. desember 2009

"En skulle vøri 4 år i romjul`n"


Nydelig sang. Jeg liker Alf prøysens julesanger veldig godt. Nå er julestria over og godt er det. Jeg har vært et skritt etter hele tiden så jeg har faktisk ikke vært inne i blogglandia i det hele tatt før julaften var gått. Slitsomt når du hele tiden henger etter. Nå er det lang juleferie å komme seg på. I år syntes jeg det var ekstra vanskelig å kjøpe julegaver. Enkelte var det et ork å prøve å komme på noe til. 4 dager før jul måtte jeg gi opp når det gjaldt mora mi. Jeg fant ut at jeg fikk lage noe. Kanskje ikke noe hun hadde mest bruk for, men ..... Jeg fant ut at jeg skulle lage glassunderlegg. Jeg fikk ideen i en blogg som jeg selvfølgelig ikke husker nå. Etterhvert fant jeg ut at jeg måtte ha noe å ha dem i. Når jeg fant det syntes jeg den ble så stor med bare underleggene, så jeg måtte ha noe mer.

Disse gavelappene lagde jeg og puttet også oppi.

Jeg lagde 5 glassunderlegg. Det burde vært 6 eller fler, men jeg hadde ikke flere bilder av den typen som er på.

Jeg sprayet først underleggene med gullfarge. Deretter fant jeg scrappbook noteark som jeg limte på, så limte jeg på glansbilder med gammeldagse julemotiver. Jeg tok også på papir pyntebård. Jeg syntes det passet godt sammen. Tilslutt lakket jeg det med gulvlakk for at det skal tåle fuktighet.


Det mest imponerende var vel at jeg hadde alt fra før av. Jeg kjøper litt nå og da uten en bestemt ide bare fordi jeg synes det er fint og kanskje kan bruke det en dag. Glansbildene feks var jeg så heldig at var i flere størrelser så da jeg fant ut at gaven måtte utvides med først eske deretter gavelapper så hadde jeg riktig størrelse til alt sammen. Esken fant jeg da jeg rotet rundt i tingene mine, gavelappene også. Jeg må innrømme at jeg var frista til å beholde det selv. Så fornøyd ble jeg faktisk.

4 kommentarer:

Fjordheim sa...

Dei ble jo kjempefine. Kan tenke meg at din mor var glad for dei.
Ønkser deg ei fortsatt god romjulstid :)

Fjordheim sa...

Ønsker deg og dine et riktig godt nytt år :)

Black Feathers sa...

Ønsker deg et riktig godt nytt år ;) Skikkelig lekre ble den gaven. Det var en kjempe fin ide som ikke jeg har tenkt på noen gang. Du får det virkelig til ;)

syhcool sa...

Next, do the same thing for the pandora jewerly right front side of the shirt.Once you have done Pandora Bangles both front sides of the shirt, you then will need pandora bead to do the back of the shirt. Take the shirt and place the back of the discount pandora shirt so that the direct middle is on the ironing board. The pandora sale back collar of the shirt should be right up at the edge discount pandora charms of the "head" of the ironing board or even slightly hanging off. Pull the bottom buy pandora bracelets of the shirt to create that taught resistance again and pandora beads charms begin to spray the shirt and iron in the opposite direction of pandora earrings the pull.