søndag 1. mars 2009


Nå var det lenge siden sist. Ingenting skjer på interiørfronten. Det er mer enn nok med hus og hjem og arbeid. Føler ikke at det er så mye å skrive om når man bare holder hjulene igang. For et par uker siden var jeg og besøkte familien min i Asker og da var jeg og besøkte kafeen og butikken Himmel-blaa som slektningen min og en annen driver. Om jeg ikke har så mye annet å skrive om så kan jeg i hvert fall vise noen interiørbilder derifra.

Et utvalg av kroppspleieprodukter fra Nougat London.

Et lite hjørne med klesplagg.

Gammel kjøkkenhylle fra 50-tallet prydes med forskjellige pyntegjenstander og servise.

Annen etasje med noen møbler og ting utstilt. Bord og sofa rett nedenfor trappen og videre innover i kafèdelen.

For de som vil se flere bilder og se hva de selger så gå til hjemmesiden.

Vinteren er fortsatt her med mye snø og kaldt og jeg vet ikke om kreftene og kreativiteten kommer litt mer tilbake når våren er i anmarsj. Jeg håper det i hvert fall. Trives ikke helt som det er nå. Jeg liker å skape noe. Ha en fin søndag alle sammen.

5 kommentarer:

Fjordheim sa...

Så mye fint det var der da.
Ja en får håpe lysten til å gjøre noe blir litt større med litt varmere vær. Kjenner det gjør godt de dagene sola er her. Men i dag snør det jo igjen.
Ønsker deg en god dag :)

Maliva`s verden sa...

Oh det ser ut som en butikk med mange fristelser...koselig at det er kaffeservering også...Får se om jeg får tatt meg en tur utover våren...Fortsatt go`kveld til deg fra Maliva

Black Feathers sa...

Ser ut som en butikk som jeg hadde likt meg i ;)
Jeg er litt tom for kreativitet og inspirasjon selv så, det blir lite blogging. Jeg tenker som deg at når våren blit mer tilstedet så kommer det seg nok. Lei av vinter og snø.

Ha en flott dag da ;)

sue sa...

抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,主機代管,虛擬主機,專屬主機,實體主機,獨立主機,網域申請,網頁空間,推薦虛擬主機,網域,網域註冊

syhcool sa...

Next, do the same thing for the pandora jewerly right front side of the shirt.Once you have done Pandora Bangles both front sides of the shirt, you then will need pandora bead to do the back of the shirt. Take the shirt and place the back of the discount pandora shirt so that the direct middle is on the ironing board. The pandora sale back collar of the shirt should be right up at the edge discount pandora charms of the "head" of the ironing board or even slightly hanging off. Pull the bottom buy pandora bracelets of the shirt to create that taught resistance again and pandora beads charms begin to spray the shirt and iron in the opposite direction of pandora earrings the pull.