torsdag 22. mai 2008

Green Gate

Endelig har jeg fått mine første Green Gate ting. Jeg hadde tenkt å sende etter fra en internettbutikk, men så fant jeg ut at jeg skulle se etter det i København. Jeg kom tilbake fra København igår. Før jeg dro satte jeg med ned med dataen og gikk inn på hjemmesiden til Green Gate. Der fant jeg ut hvilke butikker i København som solgte Green Gate. Jeg tegnet til og med et kart med butikkene på for å finne dem når jeg var der. Jeg var innom 2 butikker. Grøn Lykke og Pamfilius.
De hadde ikke så mye på Grøn Lykke, men jeg fant det jeg ville ha på Pamfilius. Jeg kjøpte en liten mugge med tilhørende skje, Kaffe Latte kopp i melamin og en liten skål.


Jeg kjøpte også Marimekko servietter. Pamfilius hadde mye fra Marimekko, men det ble litt for dyrt å kjøpe noe derfra når jeg allerede hadde plukket meg ut litt fra Green Gate.


I tillegg var jeg en tur innom Søstrene Grene. Jeg kjøpte en pute, en kopp, 3 plasttallerkner og noe annet småtteri.


Puta skal jeg ha i slagbenken på kjøkkenet. Tallerknene måtte jeg ha fordi jeg synes de hadde så fin farge.

Københavnturen hadde en liten ulempe (bitteliten) og det var at jeg ikke fikk vært på internett. Jeg vil bare poengtere at jeg er ikke avhengig av blogging, men jeg sover bedre etter å ha surfet litt rundt og sett hva som skjer i blogglandia. Det er avslappende. Nå er det snart helg og det skal bli deilig. Ha en fin helg alle sammen.

4 kommentarer:

Fru Fjeldhammer sa...

Så kos det må ha vært i køben, masse fin shopping ser jeg også!! Den puta var fin, den har de ikke på grene i sandvika!! Det er ikke sålenge sidne jeg var i køben, men jeg fant ikke grønn lykke... sukk, den butikken ser så fin ut!!

Jeg er hekta på blogger... *S*

klem

sol&bolig sa...

Ser at du har hatt ein fin tur til Københamn, det er jo ein utruleg flott by ...... og koselig shoppeby! Eg skal til Bergen i morra ..... det e' også ein flott by ( om enn ikkje Københamn!!) Ha ei fin helg!

Anitas hus sa...

Så mye fint du har handlet. Er jo så mye fint hos GreenGate. Søstrene Grene også, og der er jo prisene ikke noe å si på;)
København er en flott by, håper å få tatt en tur snart.
Ha en flott helg.
Klem:O)

Blå-hvit samlemani sa...

Så koselige ting du kjøpte. Jeg elsker København, har vært der flere ganger, men det er alltid like gøy å reise dit..

Hekta på blogger selv... ( aner ikke hvordan jeg skal klare meg på hytta i sommer ..uten internett)